Lista produselor după producător Casa de Mouraz

Casa de Mouraz s-a născut din truda familiei Lopes Ribeiro, o familie de viticultori care produc struguri și vinuri de mai multe generații. Recent, António Lopes Ribeiro și Sara Dionísio au inițiat acest proiect de viticultură ecologică - organică cu scopul de-a produce vinuri autentice, vinuri cu personalitate, expresie naturală de terroir.

Podgoria este răspândită pe mai multe plaiuri și parcele, cu soluri și altitudini diferite. Vița de vie bătrână de peste 80 de ani împreună cu vița mai tânără, conviețuiesc în perfectă armonie și echilibru, cu pădurea de pin, de stejar, de castan și arborii de plută. Solurile sunt predominant granitice și argiloase, cu altitudini între 140 și 400 de metri.


Vinurile de Casa de Mouraz, sunt vinuri complexe, cu personalitate și caracter unic.


Toate plaiurile și parcelele sunt cultivate ecologic (certificare Ecocert din 1996); solul este tratat cu îngrășăminte organice iar vița de vie este tratată cu cupru, sulf, alge marine, argilă, ceaiuri de plante și alte produse naturale. Începând cu anul 2006 au fost implementate practici de viticultură biodinamică.

Mai mult
Arată 1 - 1 din 9 articole
Arată 1 - 1 din 9 articole

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.