Lista produselor după producător Luis Duarte

În cei mai bine de 25 de ani de carieră, în regiunea Alentejo și Douro, oenologul Luis Duarte, a semnat multe dintre vinurile de prestigiu din Alentejo, vinuri de succes, vinuri premiate și foarte căutate de către pasionații de vin, pentru eleganța și unicitatea lor.

Luis Duarte este unul dintre cei mai renumiți oenologi și vinificatori din Portugalia. În 1997, 2007 și 2010, a fost câștigătorul premiat, cu titlul de ”Oenologul anului”, de către Wine Magazine, una dintre cele mai prestigiate publicații de specialitate din Portugalia. În 2010, a fost nominalizat pentru concursul „Cel mai bun oenolog din lume” - ”Wine Awards 2010” - competiție susținută și realizată de revista germană ”Der Feinschmecker” și, a fost printre cei șase finaliști.


În cei mai bine de 25 de ani de carieră, în regiunea Alentejo și Douro, oenologul Luis Duarte, a semnat multe dintre vinurile de prestigiu din Alentejo, vinuri de succes, vinuri premiate și foarte căutate de către pasionații de vin, pentru eleganța și unicitatea lor.


Luis Duarte, pe lângă faptul că este un om deosebit și un excelent oenolog, este un prieten drag. Într-o seară, la un pahar de vin, mi-a spus: ”...fac vinuri de mai bine de 25 de ani și, în fiecare an, cu multă nerăbdare și emoție aștept momentul culesului și facerea vinului. Vinurile mele sunt create și gândite, încă din vie, din primăvară și până în toamnă, în fiecare clipă din sutele de ore pe care le petrec în vie....vorbesc cu ea. Prin vin, încerc să transmit emoție, vibrație, pasiune și iubire... eu fac vinurile pentru oameni și crede-mă, în fiecare sticlă de vin sunt sentimente și o parte din sufletul meu”.Mai mult
Arată 1 - 1 din 19 articole
Arată 1 - 1 din 19 articole

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.