Lista produselor după producător Alta Pontuação

Alta Pontuação - Viile sunt situate în Celeirós do Douro (1876), satul Sabrosa, Douro - Portugal.

Ferma viniviticolă (Quinta) care dă formă și conținut acestui proiect este datată din 1876, are aproximativ 5 hectare de vie cultivate ceea ce nu ne permite producții în cantități mari motiv pentru care pariem mereu pe o calitate deosebită, excelență și statisfacerea totală a clienților noștri. Așadar toate vinurile produse de noi, aici sunt considerate vinuri de fermă/vinuri de Quinta.

Ferma se află în parohia Celeirós Douro, satul Sabrosa, cu altitudini cuprinse între 385 m și 450 m, deasupra râului Douro, cu pante expuse la est și sud cea mai mare parte dintre ele. Podgoria are viță de vie veche de peste 50 de ani unde coabitează în mod armonios mai mult de 20 de soiuri și o zonă nouă care a fost total restructurată și replantată acum 6 ani, unde avem soiurile tradiționale regiunii Douro: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca și Tinta Roriz (soiurile de struguri roșii) și Malvasia Fina si Gouveio Real (vița de vie veche).

Până acum am produs și comercializat doar 4 vinuri: Altapontuação Tinto 2008 și 2009 (Rezerva, vinuri roșii), Altapontuação Branco 2009 (Rezerva, vin alb) și Casa dos Socalcos 2009 (Colheita, vin roșu).

Politica și preocuparea noastră este de-a dezvolta vinuri de înaltă calitate așa cum o dovedește prima recoltă de vin rosu Altapontuação 2008, care a primit medalia de argint la Wine Challenge Masters 2010 și 2011 Estoril .
Mai mult
Arată 1 - 1 din 7 articole
Arată 1 - 1 din 7 articole

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.