Anularea comenzii

Cumpărătorul are dreptul să trimită bunul înapoi în termen de 10 zile (dreptul de denunțare unilaterală) - Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucratoare, fară penalități și fără invocarea vreunui motiv special. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului/clientului sunt cheltuielile directe de expediere și returnare a produselor, cheltuielile financiare și taxele de ambalare - Produsul trebuie să-și pastreze în totalitate aspectul comercial, forma originală și conținutul.

Dispozitii privind executarea contractului

Legea privind contractele la distanța are și câteva dispoziții specifice pentru executarea contractului – Termenul prevăzut de lege pentru executarea contractului este de 30 de zile (calendaristice) – timp suficient pentru orice magazin online să-și onoreze comenziile și obligațiile contractuale. Totuși, dacă acest lucru nu se poate întâmpla, atunci magazinul trebuie să-l informeze pe consumator/client de aceast lucru și să returneze banii, dacă este cazul. Legea prevede o dispoziție – în cazul neexecutării contractului din cauza rupturii de stoc, produsul poate fi înlocuit de unul similar, în condițiile în care acest lucru este prevăzut în mod expres în contract sau consumatorul/clientul își da acordul în mod expres.

Trebuie să știți că la prețul (prețul afișat) fiecărui produs comandat din magazinul online PREMIUM DRINKS se daugă:

a) 5 lei + TVA pe comandă pentru procesare și împachetare respectiv pentru plata la livrare / ramburs in cont colector.

b) valoarea TVA-ului la cota legală și în funcție de adresa de livrare.

c) costul transportului până la adresa de livrare indicată de client în conformitate cu calculația prezentată la momentul finalizării comenzii dumneavoastră.

Premium Drinks Magazin Online este operat  și administrat legal de proprietarul lui SC Lusarom SRL (J01/848/2003 si RO15794961) și recunoaște tuturor clienților săi drepturile legale și posibilitatea de-a rezilia contractul comercial și de-a returna/rambursa produsele cumpărate într-un termen rezonabil și prevăzut de lege adică de 10 zile respectiv obligativitatea de-a respecta următoarelor condiții:

a) produsele au ambalajul original

b) produsele își păstrează toate caracterticile inițiale și valoarea comercială (nu au fost desfacute, nu au fost utilizate, timbrul fiscal și eticheta sunt intacte, etc.)


Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.