Despre noi

PREMIUM DRINKS este o marcă și un nume comercial dedicat activităților și serviciilor de E-Commerce care aparține și este operat in Romania de firma Lusarom SRL (RO15794961 - J01/848/2003) și face parte dintr-o platformă internațională (ACeVOA) care operează cu calitate, competență și excelență în numeroase piețe cu elevată exigență: Germania, Franța, Spania și Portugalia.

Diversitatea, noutățile, micii producători, produsele tradiționale și raritătile sunt ingredientele cu care îți stăm la dispoziție și te ajutăm să-ți îmbogățești pivnița sau să-ți completezi colecția de Premium Drinks.

Dacă sunteți un pasionat și iubiți sincer vinul și universul lui Dionysos atunci nu avem nevoie de vorbe prea multe. Ați nimerit pe mâini bune: Premium Drinks for Precious People!

Ne dorim să avem cele mai bune prețuri din piață pe segmentul Premium, servicii complete și de calitate, produse pe gustul dumneavoastră, un club Privat de degustări, livrări rapide și în siguranță și nu în ultimul rând securitate maximă la modalitățile de plată. Toate acestea pentru tine, stimate Premium Customer!

Reușim doar împreună cu tine și cu partenerii noștrii atent selecționați.

Îmbunătățirea continuă a satisfacției clienților noștri este misiunea întregii echipe Premium Drinks.

Lusarom SRL

Sediul social: Str. Alexandru cel Bun, Nr. 3B, Bloc UE9, Ap.9, Alba Iulia

Punct de lucru - Showroom: Str. George Baritiu Nr.5, Bloc E1, Ap.3, Parter, Alba Iulia

Cod unic inregistrare: RO 15794961

Nr. Registrul Comertului: J01/848/2003

Banca Transilvania Alba Iulia

IBAN: RO85 BTRL RONC RT0P 2343 9701

E-mail: info@premiumdrinks.ro / clienti@premiumdrinks.ro

Tel: +40 371.356.255 / +40 731.835.890

Degustări de vinuri

Dac vă doriți să cunoasteți cât mai multe despre vinurile portugheze, spaniole, internaționale în general și nu în ultimul rând cele românești ești invitatul nostru să participi  la o degustare de vinuri organizată de Premium Drinks. Degustările private vor fi organizate pe teritoriul Romaniei în imediata proximitate a clienților și membrilor noștri, în restaurantele și barurile elegante și rafinate din orașul tău, acolo unde discreția, confortul ambientul relaxant și calitatea serviciilor noastre te vor îmbrățișa într-o poveste de vis.

Pentru cei mai buni clienți și pentru membrii Premium Drinks în fiecare an vom organiza degustări private în pivnițele întunecate și răcoroase ale partenerilor noștri din Portugalia și Spania, croaziere pe râul Douro (Portugal), cu alte cuvinte dorim să vă "luăm ostatici" și să vă plimbăm pe "drumul vinului de Porto", să ne întoarcem în timp și să degustăm vinuri care au scris istorie în ultimii 200-300 de ani.

Evenimentele sunt organizate în cadrul unei atmosfere relaxate, unde comunicarea și participarea activă vor fi ingredientele noastre principale alături de excelența băuturilor alese atăt de atent de specialiștii noștri. Degustările noastre vor fi intercalate cu secțiuni de shopping unde clienți si membrii noștri pot cumpăra vinurile degustate și apreciate la prețuri promoționale dar în cantități limitate.  


Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.