Oferte speciale

Produse noi

Cele mai cumpărate

Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

Ultimele recenzii

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta das Héredias Tinto 2019 Vin cu personalitate care...

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta Seara d'Ordens Carqueijal Tinto Un vin intens si expresiv,...

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta do Ribeiro Santo Tinto 2020 Intens, expresiv din soiuri...

Despre Cartea Razboaiele Vinului de Mike Veseth

Despre Cartea Razboaiele Vinului de Mike Veseth

„Se spune despre vin că este o poezie cuprinsă într-o sticlă, însă Mike Vesseth știe că este vorba, în egală măsură, despre o afacere. Vesseth, profesor de economie politică internațională la Universitatea Puget Sound  din Washington, și-a adus laolaltă dragostea față de vin și simțul economiei, scriind o carte pe cât de interesantă, pe atât de accesibilă. Vesseth este, în mod clar, un ințiat într-ale vinului, dar și versat în economie și, ca auto-proclamat economist al vinului, reușește să explice intersecția dintre cele două domenii de interes, într-un mod plin de viață.” - Wine Spectator

”Economistul Mike Vesseth este o autoritate în ceea ce privește piața globală a vinului și, în cartea de față, prezintă viziunea sa asupra celor trei forțe care conturează piața vinului de astăzi ... Este un optimist, în cele din urmă ... Orice consumator care își dorește să știe cum funcționează (și cum va evolua) lumea vinului, va găsi în această carte un ghid cuprinzător, ușor de citit”. - Decanter

”De la primele rânduri chiar, nu mai vrei să lași această carte, care  te atrage într-un slalom de informații printre istoria economiei și a societății, industria vinului, viitorul său și o serie de observații despre pregătirea scenei pentru marea confruntare dintre forțele care redesenează harta lumii vinului și, după cum îi descrie Vesseth, terroiriștii care se opun acestora. Vesseth scrie clar și cu autoritate. Este, fără nici un dubiu, o lectură potrivită pentru  (aproape) orice gust, și una dintre cele mai bune cărți din anul publicării sale.” - JancisRobinson.com

„Dintre toate blogurile care definesc vasta, extrem de vasta lume a blogurilor de vin, Wine Economist-ul lui Mike Vesseth este cel pe care îl urmăresc cu nerăbdare. În „Războaiele vinului”, el se ocupă de diversele forțe economice, de la Two Buck Chuck (este fan) până la des dezbătuta decădere a vinului „adevărat” în McVin şi alte asemenea. Studenții din domeniul vinului cât şi cei pasionați de economie vor găsi această lectură edificatoare, dar şi distractivă, dat fiind stilul ușor de citit al scriiturii Profesorului Vesseth”. - Lettie Teague, Wall Street Journal

Mike Veseth este Profesor de Economie Politică Internațională la Universitatea Puget Sound  și autor al blogului wineeconomist.com. 

Cumparati Cartea Razboaiele Vinului de Mike Vesseth

Razboiaele vinului

3Comentarii

  • Avatar
   Isabel Ernest
   sep 20, 2019

   Love to comment on it.

  • Avatar
   Patsy J. Moore
   feb 17, 2020

   Are you ready to solve the mystery?

  • Avatar
   Ruairidh Legge
   feb 17, 2020

   Nice photos

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.