Oferte speciale

Produse noi

Cele mai cumpărate

Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

Ultimele recenzii

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta das Héredias Tinto 2019 Vin cu personalitate care...

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta Seara d'Ordens Carqueijal Tinto Un vin intens si expresiv,...

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta do Ribeiro Santo Tinto 2020 Intens, expresiv din soiuri...

Succes garantat: parteneriate, produse și servicii de calitate

Succes garantat: parteneriate, produse și servicii de calitate

Alegerea, degustarea și evaluarea unui vin este o acțiune foarte personală pentru fiecare dintre noi și, până la urmă, oameni foarte diferiți în gândire, comportament și abordare, pot să îndrăgească și să aprecieze același vin, fiecare identificând arome diferite pentru experiențe sensoriale asemănătoare. Puteți să degustați un vin super premiat, foarte cunoscut și să nu vă placă deloc sau să savurați și să vă placă un vin necunoscut și niciodată premiat.

Prin vinurile și serviciile noastre dorim să vă oferim călătorii inedite și experiențe memorabile, astfel, vinurile noastre ajung la dumneavoastră, mereu în siguranță și elegant ambalate în produsele partenerului nostru special: MY E-BOX | Cutii eCommerce și accesorii de împachetat. Pentru noi - Premium Drinks - ambalajul pentru transportul vinurilor noastre are o importanță deosebită, este fără îndoială un factor al calității și competitivității în comerțul online, are rolul de-a proteja sticlele de vin și implicit calitatea lui pentru a ajunge în siguranță la destinatar și, nu în ultimul rând “vânzătorul tăcut” al firmei noastre. Alegerea unui ambalaj de calitate este o formă de respect atât pentru produs cât şi pentru consumatorul final, este cartea de vizită a produsului dar și al comerciantului. 

De la partenerul nostru MyeBox.ro achiziționăm cu deosebită încredere cutii de cartonbanda adeziva fragil și folie cu bule, produse de calitate la prețuri competitive și cu livrare rapidă în 24-48 de ore.

...un ambalaj de transport corect și bine ales îți face viața mai ușoară, reduce considerabil costurile și pierderile, scad timpii de manipulare și de împachetare și, îți vinde în siguranță marfa.

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.