Oferte speciale

Produse noi

Cele mai cumpărate

Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

Ultimele recenzii

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta das Héredias Tinto 2019 Vin cu personalitate care...

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta Seara d'Ordens Carqueijal Tinto Un vin intens si expresiv,...

Recenzie scrisă de Adrian B. (Oradea, Romania) la data de 11 Feb 2021 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta do Ribeiro Santo Tinto 2020 Intens, expresiv din soiuri...

L-am așteptat cu drag și ”sete”!

L-am așteptat cu drag și ”sete”!

L-am așteptat cu drag și ”sete” pe prietenul nostru Adalbert Marton în șanturile Cetății Alba Carolina... A adus în premieră și ne-a prezentat vinurile lui #altfel... vinuri cu personalitate și caracter: Terroir Silagiu-Buziaș - Crama Aramic și Agape Artă & Cultură. Felicitări, prieten drag! Vinurile sunt ca omul... tare faine! Vă dorim să aveți parte de vinuri bune și vă așteptăm cu drag la următoarele evenimente...și să știți că nu am obosit să vă surprindem cu vinuri deosebite, emoție și plăcere!  Am avut o linie de degustare superbă iar pasiunea și talentul lui Adalbert ne-au coplesit pe toti. El trăiește împreună și în același timp cu via. O înțelege perfect și au relație de taină… ”Buziaș – Silagiu este o zonă viticolă cu tradiție. Primele însemnări găsite fac referire la anul 1825 când Sigismund Ormos deținea patru lanțe de vie și mergea împreună cu localnicii la muncă în vie. Din păcate, viile au fost abandonate în perioada imediat următoare după revoluția din 1989. Ulterior, au venit investitori și au început să replanteze fie prin programe de reconversie, fie prin investiții proprii. Astăzi sunt mai multe crame cu DOC Buziaș-Silagiu care încearcă tot mai mult să ridice ștafeta vinului de calitate. Eu cred că viticultura cu enologia au un drum în comun de parcurs. Este foarte rău să nu știi ce se întâmplă în vie și să ai obiective enologice de calitate. Am spus și mă repet, vinul bun se face în vie. Cu struguri buni și sănătoși, 80% din munca în cramă este deja făcută.”

Linia de degustare

Localitatea Silagiu (sau Silaj, maghiară Szilas sau Nagyszilas), atestată documentar prima oară în 1406, este un loc unde creșterea viței de vie este atât de adânc pătrunsă în conștiința oamenilor, încât chiar și simbolul ales să reprezinte localitatea este un ciorchine de strugure! Silagiu are un hotar deluros, foarte productiv, în care se cultiva viță de vie. Face, deci, parte din unul dintre cele 5 centre viticole ale Banatului, regiunea viticolă din jurul Buziașului. Este supranumit și satul asezat pe trei vai.

  1. Crama Aramic - Sauvignon Blanc 2018
  2. Crama Aramic - Alb de Silagi 2018 (Sauvignon Blanc, Fetească Albă și Muscat Ottonel)
  3. Agape - VISE 2018 (un altfel de Sauvignon Blanc...contact cu pielițele timp de șase zile urmat fermentarea alcoolică cu drojdii endogene)
  4. Crama Aramic - Roze (100% Pinot Noir)
  5. Crama Aramic - Fetească Neagră 2017
  6. Crama Aramic - Roșu de Silagi 2017 (Cabernet  Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră)
  7. Agape - CabS 2016 (100% Cabernet Sauvignon)

”Proiectul Agape Artă & Natură este un proiect personal care ia naștere în urma pasiunilor mele pentru vin și artă”

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.