Totul pentru gust și Wine Club by Real Wine Boutique Constanta

Totul pentru gust și Wine Club by Real Wine Boutique Constanta

"Totul pentru Gust" este un tip unic si nou de evenimente gourmet cu tematică, care propune participanților o călătorie senzorială menită să aducă o schimbare în modul în care privim vinul si mâncarea.
Ceea ce realizăm în cadrul acestor evenimente atent pregătite împreuna cu partenerii noștri, este să surprindem participanții prin asocieri inedite între preparate culinare rafinate executate live de către cei mai buni specialisti bucătari gourmet ăi vinuri atent alese să complimenteze preparatele într-un mod armonios și original"

A. Wine Club - 12.05.2016 - Partener: Premium Drinks (Portugal)

Wine Club Menu

1. Anselmo Mendes - Muros Antigos - Escolha 2015 - DOC Vinho Verde

2. Magnum Wines - Ribeiro Santo - Encruzado 2015 - DOC Dão

3. Ideal Drinks - Colinas de São Lurenço - Chardonnay 2012 - DOC Bairrada

4. Luis Duarte - Rúbrica Reserva 2012 - Alentejo

5. Martha's Porto - Fine Tawny Porto - DOC Douro

B. Totul pentru gust - 13.05.2016 - Partener: Premium Drinks (Portugal)

Totul pentru gust Menu

1. Anselmo Mendes - Muros Antigos - Escolha 2015 - DOC Vinho Verde

2. Magnum Wines - Ribeiro Santo - White 2015 - DOC Dão

3. Magnum Wines - Jardim de Estrela - Tinto 2013 - DOC Dão

4. Herdade dos Grous - Tinto 2013 - Alentejo

5. Martha's Porto - Fine White Porto - DOC Douro

Vinul este o artă ... încearcă să-i asculți povestea!

Cu deosebită considerație și respect,

Melhores Cumprimentos | Best Regards,

Gavril Adrian Butuc

CEO Premium Drinks

Mobile:+40 731 835 890
Email:adrian.butuc@premiumdrinks.ro
Website:www.premiumdrinks.ro
               

Lăsați un răspuns

* Nume:
* E-mail: (Ne publicat)
   Website: (Site URL cuhttp://)
* Comentariu:
Tip de Cod

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.