Marvin WineShop - Degustăm împreună Portugalia

Marvin WineShop - Degustăm împreună Portugalia

Miercuri este seara vinurilor de peste mări și tări, vinuri care aduc cu ele povești demne de spus și de dus mai departe.
Iar pentru ca vinul să curgă lin, îți vom servi un platou îmbelșugat cu brânzeturi și cărnuri afumate și-ți vom încânta auzul cu muzică live.

Vinurile pe care le vei degusta:

1. Magnum Wines - Ribeiro Santo - Bruto (Spumant)
2. Anselmo Mendes - Muros Antigos Escolha 2015 - Vinho Verde
3. Magnum Wines - Ribeiro Santo 2015 - Alb
4. Luis Duarte - Materia 2014 - Rosu
5. Quinta de Casa Amarela 2011 - Rosu
6. Martha’s Porto - Tawny - Vin de Porto

Vrei sa stii cum a fost la degustarea de vinuri de Portugalia? Arunca o privire peste poze! 

Linia de degustare

Oameni frumoși

Pasiunea pentru Vin și Artă

Am fost mulți de tot

Lăsați un răspuns

* Nume:
* E-mail: (Ne publicat)
   Website: (Site URL cuhttp://)
* Comentariu:
Tip de Cod

Nicu Barbu

Iasi, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Lucian Irimia

Constanța, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.