Toate recenziile

Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de  30 Oct 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Principal Reserva Tinto 2010

THE Red Wine for me

This is the one! I've tasted this blend of Cabernet, Merlot and a region-specific 3rd grape in other wines and it makes for a balanced red every time, but this particular one always makes me feel I'm tasting the best there is. If a wine could resemble a fashion outfit, this would most definetly be a tuxedo! Hat's off to the winemaker.

Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de  30 Oct 2018 :
(4/5) 
Produs evaluat : Quinta do Vallado - Reserva Field Blend 2014

Touriga national made into a great red

I bought this wine for the character of the Touriga National grape, the wonderful Portugese red. I cannot get enough of it, it's one of my favourite single-grape wines, right up there with the best of the Argentinian Malbecs.

Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de  30 Oct 2018 :
(4/5) 
Produs evaluat : Quinta do Vale Meão - Meandro 2015

Good to great, depending on food pairing

My assessment as an amateur: pleasant nose, full bodied and velvety taste, very dry feeling and short-lived aftertaste. With the right food pairing I think this could be a 5 star, but for me it's only 4/5 just because I've tasted better wines (mostly thanks to Adrian).

Recenzie scrisă de Mihaela I. (Brasov, Romania) la data de  28 Sep 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Quinta do Crasto - Porto LBV 2013

Elegant

Fermecator

Recenzie scrisă de Mihaela I. (Brasov, Romania) la data de  28 Sep 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Anselmo Mendes - Muros Antigos Loureiro 2016

Parfumat

Excelent

Recenzie scrisă de Mariana B. (Bucuresti, Romania) la data de  05 Sep 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Quinta do Vallado Touriga Nacional Rosé Magnum 2016

produs foarte bun

Produs excelent, il voi mai comanda si in viitor.

Recenzie scrisă de Mariana B. (Bucuresti, Romania) la data de  05 Sep 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Quinta do Crasto - Porto LBV 2013

produs foarte bun

Sunt foarte multumita de achizitionarea acestui produs, este pe gustul meu.

Recenzie scrisă de Daniel M. (CLUJ-NAPOCA, Romania) la data de  06 May 2018 :
(4/5) 
Produs evaluat : Anselmo Mendes - Muros Antigos Loureiro 2016

Bring on the summer!

This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Quinta do Vallado Prima 2016, which is my favourite white wine (not listed yet on the website).

Recenzie scrisă de Daniel M. (CLUJ-NAPOCA, Romania) la data de  06 May 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Principal Reserva Tinto 2007

One of the best reds

The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de  09 Mar 2018 :
(4/5) 
Produs evaluat : Martha's Porto Tawny 10 ani

Un cadou excelent

Am trecut temeinic cam prin toate vinurile portugheze de pe site. Sunt cateva care mi-au scapat, sunt cateva care m-au determinat sa trag o fuga in Portugalia. Cred ca orice iubitor de vinuri trebuie s-o faca. Odata ajuns acolo va intelege de ce.
Tawny de 10 ani - un cadou excelent. Un tawny de linie, tipic. Il recomand cu caldura si deasemenea va recomand o vizita in Peso da Regua la Museul Douro. http://www.museudodouro.pt/visite-o-museu-do-douro

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de  09 Mar 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Dom Bella Tinto 2012

Un PN excelent

Rubiniu deschis, limpede/clar. Nas opulent, initial inchis, apoi muscate, matase de porumb (nota malolactica), visine, lemn, armagnac. Gust de visine supracoapte, mirodenii, astringent, usor amarui pe final. Se deschide treptat, in straturi, cu ciocolata amaruie si lemn dulce. Alcoolul - 14.5, pare cand prea sus cand catifelat. Desi cand spui Portugalia spui Touriga Nacional sau Porto, Dom Bella e o experienta care nu trebuie sa lipseasca niciunui iubitor de vinuri. ND octombrie 2015.

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de  09 Mar 2018 :
(4/5) 
Produs evaluat : Quinta da Lapa - Cabernet Sauvignon RESERVA 2012

3.5 *

Rotund, soft, aciditate medie spre mica, note amarui de zat de cafea/ciocolata si piele. Nota din 2017

Recenzie scrisă de Adina H. (Arad, Romania) la data de  08 Mar 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Martha's Porto Ruby

Un vin ce te poarta pana la el acasa...

Nu sunt si nici nu pretind a fi o mare cunoscatoare a vinurilor. Am inceput nu demult sa invat una alta despre vinuri si am decoperit repede ca vinurile rosii seci parca imi sunt mai pe plac. Cred ca si asta face ca Martha's Porto Ruby sa fie cu atat mai interesant pentru mine, cu toate ca e un vin dulce - odata ce l-am descoperit rar s-a intamplat sa nu am macar o sticla acasa.
Te cucereste usor, inca din momentul in care il torni in pahar, prin culoare, insa odata degustat ramane cu siguranta unul dintre vinurile imposibil de uitat. Mai glumesc inca pe seama lui, cu prieteni, pentru ca mereu mai descoperim la el te miri ce noi arome de fructe sau de lemn, caramel, sau chiar ciocolata. Depinde poate si cate pahare am baut inainte .... Se potriveste excelent cu diverse tipuri de branzeturi si e un companion excelent langa un desert, fructe dar si in combinatia mea preferata: cu ciocolata amaruie. Ah da, si se pastreaza foarte bine dupa ce e deschis.
Gusturile sunt mereu subiective, insa eu il recomand cu mare drag..

Adina

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de  07 Mar 2018 :
(4/5) 
Produs evaluat : Anselmo Mendes - Muros Antigos Alvarinho 2016

Vinho Verde

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de  07 Mar 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Principal Grande Reserva 2009 Magnum 1,5 L

Top wine

Unul din vinurile la care tin! Am cateva sticle (magnum si normale) in colectie, luate acum multi ani de la Adrian. Probabil ca le vine randul cat de curand sa le desfac desi nu si-au atins inca potentialul maxim.

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de  07 Mar 2018 :
(4/5) 
Produs evaluat : Luis Duarte Rubrica Branco 2014

A catch

Am baut pana acum 2013, 2014 si 2015. Big fan. Unul dintre cele mai palatabile portugheze din Alentejo. Fresh, verde, citric, carcei cu note vegetale, usor amarui si tulpina de telina. L-am cunoscut pe oenolog Luis Duarte la Timisoara. Apoi i-am facut o vizita in Alentejo, la Herdade dos Grous.

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de  07 Mar 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Herdade dos Grous 23 Barricas 2015

My precious

One of my favourite reds from HdG. Bold and strong. Sour cherries nose, spices, rounded tannins and pleasand acidity. Gourmet wine!

Recenzie scrisă de Vasilica Marinela A. (Targu Mures, Romania) la data de  02 Mar 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Mike Veseth - Razboaiele Vinului

A comprehensive, well-written and provocative book. Exceptional customer service!

A comprehensive, well-written and provocative book. Exceptional customer service!

Recenzie scrisă de (Dummyvalue, Denmark) la data de  02 Mar 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Luis Duarte Rubrica Reserva Tinto 2013

Un vin superb

Il gasisem intr-un clasament care spunea ca se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Recomand cu incredere!

Recenzie scrisă de Adrian B. (ALBA IULIA, Romania) la data de  01 Mar 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Casa de Santo Amaro - PRESTIGE - Ulei de Masline Extra Virgin

Great Quality Extra Virgin Olive Oil

The Extra Virgin Olive Oil - Reduce the Risk of Cancer, Alzheimer’s, Diabetes and Depression - contains phenolic antioxidants, terpenoids, and squalene which are all compounds against cancer.

Did you try it?

Recenzie scrisă de Adriana D. (Alba Iulia, Romania) la data de  09 Jan 2018 :
(5/5) 
Produs evaluat : Casa de Santo Amaro - Grande Escolha - Ulei de Masline Extra Virgin

The Olive oil is a green gold!

The liver carries the task of filtering our blood and extracting from it a series of toxic substances that can harm health. Another of the fundamental functions of the liver is the production of certain enzymes that collaborate with the digestive process and the effects are reflected in our gastric health, energy, our mood and even our skin. The combination of olive oil and lemon juice is one of the most powerful natural remedies.
I recommend you to taste an excellent extra virgin olive oil. The services of the site was professional and my order has arrived at the estimated time. Recommended!

Recenzie scrisă de AUREL N. (ALBA IULIA, Romania) la data de  02 Dec 2017 :
(5/5) 
Produs evaluat : Quinta do Vale Meão - Meandro 2012

Un vin extraordinar si serviciu ireprosabil

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.