Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

Ultimele recenzii

Recenzie scrisă de Ovidiu S. (Cluj-Napoca, Romania) la data de 20 Jul 2019 :

(5/5) 

Produs evaluat : Quinta do Crasto - Porto Finest Reserve Excelent!

Recenzie scrisă de Miclaus G. (Ghiroda, Romania) la data de 06 May 2019 :

(5/5) 

Produs evaluat : Casa de Santo Amaro - PRESTIGE - Ulei de Masline Extra Virgin Un ulei de masline minunat,...

Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de 30 Oct 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Principal Reserva Tinto 2010 This is the one! I've...

Birth Year Porto

Există 1 produs.
Arată 1 - 1 din 1 articol

Birth Year Porto

Un vin de Porto produs în anul în care te-ai născut este un cadou minunat pe care ți l-ai dorit din totdeauna. Alege-ți anul și întreabă-ne dacă ți-l putem aduce, în cât timp și la ce preț. Aceste vinuri sunt în cantități limitate iar procedurile de import sunt cu durată îndelungată (banderole, accize, transport și vamă). Vinurile de Porto foarte vechi sunt delicatese rare.

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Daca cunaosteti ce inseamna un ulei de masline extra virgin de calitate, acesta este un ulei cu calitati deosebite. Are o origine controlata iar detaliile tehnice de inalta calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preturile sunt foarte bune avand in vedere ca in general in comert cumparam ulei de origine necunoscuta si calitate indoielnica la preturi de ulei extra virgin...Daca doresti sa beneficiezi intradevar de proprietatile uleiului de masline cumpara unul autentic.