Filtre

Preț Preț

40 lei - 500 lei

Țara

An

Soi strugure

Rating Vivino

Rating Robert Parker

Rating Wine Enthusiast

Rating Wine Spectator

Oferte speciale

Produse noi

Cele mai cumpărate

Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

Ultimele recenzii

Recenzie scrisă de Florin-leonard N. (Vossem, Belgium) la data de 24 Sep 2020 :

(5/5) 

Produs evaluat : La Horincie - Horincă de Prune - Maramureș De departe cea mai buna...

Recenzie scrisă de Gabriela C. (Ploiesti, Romania) la data de 02 Jul 2020 :

(5/5) 

Produs evaluat : Martha's Porto Decanter 30 ani Un vin deosebit ce merita...

Recenzie scrisă de Peter K. (Randers, Denmark) la data de 29 Jun 2020 :

(5/5) 

Produs evaluat : Corcova - Cuvée Racoveanu 2011 super

Vinho Verde

Sunt 37 produse.
pe pagină
Arată 1 - 1 din 30 articole

Vinho Verde

Vinho Verde este vin produs exclusiv în regiunea Vinho Verde, este o denumire de origine a cărei delimitare datează din anul 1908. Vinho Verde este unic în lume! În starea lui naturală, proaspăt și ușor, acest vin este produs în nord-vestul Portugaliei, o regiune de coastă foarte bine situată din punct de vedere geografic care proporționează con...

Vinho Verde este vin produs exclusiv în regiunea Vinho Verde, este o denumire de origine a cărei delimitare datează din anul 1908. Vinho Verde este unic în lume! În starea lui naturală, proaspăt și ușor, acest vin este produs în nord-vestul Portugaliei, o regiune de coastă foarte bine situată din punct de vedere geografic care proporționează condiții optime pentru a produce vinuri albe de excelență. Această regiune a devenit cunoscută datorită carismaticului soi de struguri Alvarinho, care este responsabilul principal pentru producerea cupajelor de vinuri cu caracter unic. Vinurile verzi din Regiunea Vinho Verde ne oferă un set extraordinar de vinuri gastronomice perfecte, adică poate să însoțească aproape orice fel de mâncare. Cu conținut moderat de alcool, în consecință, mai putin calorice, Vinho Verde este un vin fructat, ușor de băut, îl servim ca pe un aperitiv sau ca vin de bază lângă mâncăruri ușoare într-o armonizarea echilibrată: salate, pește, fructe de mare, carne albă, tapas, sushi, sashimi și alte mâncăruri internaționale. Originalitatea și tipicitatea izbitoare a acestor vinuri este rezultatul, pe de o parte, a caracteristicilor solului, a climei și al factorilor socio-economici din Regiunea Vinho Verde, și pe de altă parte, a particularităților soiurilor indigene de struguri din regiune și a formei de cultivare a podgoriilor. Acești factori duc la rezultate extraordinare, la un vin natural și proaspăt, ușor și în totalitate diferit de alte vinuri din lume. Merită încercat și degustat acest vin minunat!

Mai mult

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.