Filtru produse

Producător
Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

Ultimele recenzii

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de 09 Mar 2018 :

(4/5) 

Produs evaluat : Martha's Porto Tawny 10 ani Am trecut temeinic cam prin...

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de 09 Mar 2018 :

(5/5) 

Produs evaluat : Dom Bella Tinto 2012 Rubiniu deschis,...

Recenzie scrisă de Lucian I. (CONSTANTA, Romania) la data de 09 Mar 2018 :

(4/5) 

Produs evaluat : Quinta da Lapa - Cabernet Sauvignon RESERVA 2012 Rotund, soft, aciditate...

Music

After two years on the road, with more that 70 shows and a successfully crowdfunded campaign for their new record, The Lemon Lovers released their debut full-length album “Loud, Sexy & Rude” in 2015

Music 

Sunt 3 produse.
Arată 1 - 1 din 3 articole

Nicu Barbu

Iasi, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Lucian Irimia

Constanța, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.