Filtru produse

Filtre active
  Cantitatea de zahăr
  Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

  Ultimele recenzii

  Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de 30 Oct 2018 :

  (5/5) 

  Produs evaluat : Principal Reserva Tinto 2010 This is the one! I've...

  Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de 30 Oct 2018 :

  (4/5) 

  Produs evaluat : Quinta do Vallado - Reserva Field Blend 2014 I bought this wine for the...

  Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de 30 Oct 2018 :

  (4/5) 

  Produs evaluat : Quinta do Vale Meão - Meandro 2015 My assessment as an...

  Fine Wines

  "All great wines, no matter their provenance are 'loners'" - "Toate vinurile mari, indiferent de proveniența lor sunt singuratice" by Michel Dovaz O investiție în vinuri rare ar trebui să fie întotdeauna văzută ca o propunere pe termen lung.

  Fine Wines 

  Sunt 178 produse.
  pe pagină
  Arată 1 - 1 din 30 articole

  Nicu Barbu

  Iași, Romania

  Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

  Aurel Nistor

  Alba Iulia, Romania

  Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

  Daniel Mirăstian

  Cluj Napoca, Romania

  One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

  Oana Carmen

  București, Romania

  Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

  Lucian Irimia

  Constanta, Romania

  Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.