Lista produselor după producător Casa de Santo Amaro

Casa de Santo Amaro - istoria începe în 1687 și este a opta generație a familiei.

Istoria producătorului Casa de Santo Amaro, începe în 1687 și rămâne până în zilele noastre fiind a opta generație a familiei, dedicată întotdeauna agriculturii. La început au cultivat cereale, dar în secolul al XIX-lea începe tradiția cu plantații de măslini și uleiuri de măsline.


Astăzi, proprietatea, care este situată în satul Suçães, în apropierea orașului Mirandela, Trás-os-Montes - Portugal, are aproximativ 26.000 de măslini și o mare parte dintre arbori sunt vechi de secole. Proprietatea combină tradiția agricolă a practicilor moderne de minerit, producție și îmbuteliere. Cunoștințele dobândite de familie este extins la mai mulți parteneri din regiune care folosesc, deoarece răsaduri la infrastructură.

Mai mult
Arată 1 - 1 din 8 articole
Arată 1 - 1 din 8 articole

Nicu Barbu

Iasi, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Lucian Irimia

Constanța, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.