Oferte speciale

Produse noi

Cele mai cumpărate

Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

Ultimele recenzii

Recenzie scrisă de Gabriela C. (Ploiesti, Romania) la data de 02 Jul 2020 :

(5/5) 

Produs evaluat : Martha's Porto Decanter 30 ani Un vin deosebit ce merita...

Recenzie scrisă de Peter K. (Randers, Denmark) la data de 29 Jun 2020 :

(5/5) 

Produs evaluat : Corcova - Cuvée Racoveanu 2011 super

Recenzie scrisă de Adrian B. (Timisoara, Romania) la data de 27 Jun 2020 :

(5/5) 

Produs evaluat : Luis Duarte Rubrica Reserva Tinto 2016 Un blend foarte expresiv...

Ulei de Măsline

Sunt 3 produse.
Arată 1 - 1 din 3 articole

Ulei de Măsline

Uleiul de măsline are un conținut bogat în vitaminele A, B1, B2, C, D, E și K, fier, acizi grași nesaturați în proporție de 85%. Uleiul de măsline are proprietăți și beneficii pentru sănătate, poate reduce cantitatea de LDL colesterol (rău) în organism, datorită cantitătilor mari de grăsimi mononesaturate, iar cel mai important lucru este că, gr...

Uleiul de măsline are un conținut bogat în vitaminele A, B1, B2, C, D, E și K, fier, acizi grași nesaturați în proporție de 85%. Uleiul de măsline are proprietăți și beneficii pentru sănătate, poate reduce cantitatea de LDL colesterol (rău) în organism, datorită cantitătilor mari de grăsimi mononesaturate, iar cel mai important lucru este că, grăsimea nu se transformă în colesterol dar și beneficii cosmetice. Acestă proprietate reduce riscul de infarct miocardic iar un consum regulat dar moderat de ulei de măsline reduce formarea de plăci arterosclerotice în pereții vaselor de sânge.

Criterii de alegere a uleiului de măsline:

Prețul este este un prim indicativ al calitatii - obtinerea uleiului de masline este un proces laborios iar pentru obținerea unui litru de ulei de măsline de excelentă calitate este nevoie de 8-12 kg de măsline

Eticheta - citește cu atenție eticheta și verifică dacă conține informații complete despre producător, modul de obținere și caracteristici analitice: aciditatea, conținutul peroxizilor, cerumen

Recipientul - în care este comercializat uleiul de măsline ar trebui să fie de sticlă închisă la culoare sau recipiente din plastic opace sau închise la culoare (Lumina - uleiul de măsline își pierde aromele și proprietățile dacă este așezat în lumina directă a soarelui sau în lumina puternică)

Uleiul de măsline se păstrează cel mai bine la 18ºC, dar rezistă bine și la temperaturi mai ridicate. Nu-i place deloc temperaturile joase dar își revine foarte bine și repede când trece de la frig la cald. Uleiurile de cea mai bună calitate sunt foarte subtil și lejer filtrate, motiv pentru care pot forma depuneri respectiv pot avea aspect ușor tulbure. 

Mai mult

Nicu Barbu

Iași, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirăstian

Cluj Napoca, Romania

One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

București, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.