Filtru produse

Filtre active
  Cantitatea de zahăr
  Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

  Ultimele recenzii

  Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de 30 Oct 2018 :

  (5/5) 

  Produs evaluat : Principal Reserva Tinto 2010 This is the one! I've...

  Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de 30 Oct 2018 :

  (4/5) 

  Produs evaluat : Quinta do Vallado - Reserva Field Blend 2014 I bought this wine for the...

  Recenzie scrisă de Adrian Daniel M. (Cluj-napoca, Romania) la data de 30 Oct 2018 :

  (4/5) 

  Produs evaluat : Quinta do Vale Meão - Meandro 2015 My assessment as an...

  Vinuri roșii

  Se vorbește foarte mult, în această perioadă, despre calitățile terapeutice ale vinului rosu, despre adevăratele minuni pe care le poate face această licoare pentru sănătate atunci când este folosită cu masură. De fapt, nimic nou. Știința modernă, cercetările de ultimă oră nu vin decât să confirme ceea ce medicina populară a constatat cu multă vreme în urmă. Vinul rosu, bogat în zaharuri, acizi organici, glicerol, compuși fenolici, aminoacizi, vitamine - A, B1, B2, PP și săruri minerale, asigură un deosebit aport nutritiv și mineralizant pentru organismul uman. De aceea, vinul a fost recomandat, chiar și de medici, pentru proprietățile sale antianemice, fortifiante, revigorante și energizante. Vinul roșu conține resveratrol, un component chimic ce mărește efectele medicamentelor prescrise pentru cancer. Teste de laborator au demonstrat că vinul roșu previne dezvoltarea rezistenței celulelor canceroase la tratament. Resveratrol este un antioxidant puternic, produs din mai multe plante și fructe, în a carei componența intră strugurii și murele, precum și o anumită specie de alune.

  Vinuri roșii 

  Sunt 160 produse.
  pe pagină
  Arată 1 - 1 din 30 articole

  Nicu Barbu

  Iași, Romania

  Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

  Aurel Nistor

  Alba Iulia, Romania

  Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

  Daniel Mirăstian

  Cluj Napoca, Romania

  One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

  Oana Carmen

  București, Romania

  Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

  Lucian Irimia

  Constanta, Romania

  Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.