Filtros

Preço Preço

40 lei - 5510 lei

País

Região

Manufacturer

Ano

Variedade de uva

Rating Vivino

Rating Robert Parker

Rating Wine Enthusiast

Rating Wine Spectator

Novos produtos

Mais Vendidos

Premium Drinks - Wines of Portugal a World of Difference

Last reviews

By Florin-leonard N. (Vossem, Belgium) on 24 Sep 2020 :

(5/5) 

Product rated : La Horincie - Horincă de Prune - Maramureș De departe cea mai buna...

By Gabriela C. (Ploiesti, Romania) on 02 Jul 2020 :

(5/5) 

Product rated : Martha's Porto Decanter 30 anos Un vin deosebit ce merita...

By Peter K. (Randers, Denmark) on 29 Jun 2020 :

(5/5) 

Product rated : Corcova - Cuvée Racoveanu 2011 super

Vinho Tinto

There are 251 products.
per page
Showing 1 - 30 of 251 items

Vinho Tinto

Vinho tinto é a bebida resultante da fermentação do suco ou mosto extraído de uvas pretas ou tintas no qual é imperativo que haja maceração das cascas no mosto com a finalidade de se atribuir cor e sabor à bebida. A polpa da fruta, tanto da uva branca quanto da uva preta é clara, quando prensada esta polpa dá origem a um suco turvo considerado “branco”. A cor do vinho é obtida de acordo com a forma com que as cascas da uva são usadas. Para tornar o vinho tinto é preciso que as cascas das uvas pretas descansem no mosto, o que é chamado de maceração. A intensidade da cor no vinho tinto depende de dois fatores, primeiro do tipo de uva empregada na sua fabricação e segundo o tempo de maceração das cascas no mosto.

Nicu Barbu

Iasi, Romania

Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

Aurel Nistor

Alba Iulia, Romania

Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

Daniel Mirastean

Cluj Napoca

One of the best reds! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

Oana Carmen

Bucuresti, Romania

Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

Lucian Irimia

Constanta, Romania

Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

Adriana Branet

Arad

Daca cunaosteti ce inseamna un ulei de masline extra virgin de calitate, acesta este un ulei cu calitati deosebite. Are o origine controlata iar detaliile tehnice de inalta calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preturile sunt foarte bune avand in vedere ca in general in comert cumparam ulei de origine necunoscuta si calitate indoielnica la preturi de ulei extra virgin...Daca doresti sa beneficiezi intradevar de proprietatile uleiului de masline cumpara unul autentic.