Quinta do Crasto - Ulei de Masline Extra Virgin Premium

PT336017

80,00 lei cu TVA

Quinta do Crasto - Premium - Olive Oil - Liquid GOLD

Regiunile Douro și Douro Superior au un microclimat și un sol deosebit de potrivit pentru cultivarea măslinilor care populează regiunea de multe secole. La Quinta do Crasto găsim soiuri tradiționale în plantații seculare cum ar fi: Cobrançosa, Madural și Negrinha de Freixo.

Anul: 2015

Aciditate: < 0,2%

Denumire: Douro - Portugal

Acest produs nu mai este in stoc

Adaugă în lista mea de dorințe

Evaluările și recenziile clienților

(nimeni nu a postat încă o recenzie)

Olive Oil - Liquid GOLD - Ulei de Măsline - 500 ml

Regiunile Douro și Douro Superior au un microclimat și un sol deosebit de potrivit pentru cultivarea măslinilor care populează regiunea de multe secole. În plantațiile de măslini de la Quinta do Crasto găsim soiuri tradiționale în plantații seculare cum ar fi: Cobrançosa, Madural și Negrinha de Freixo 

Măslinele sunt culese cu mâna în timpul iernii, aproximativ două luni după recoltarea strugurilor și apoi sunt zdrobite în moară de piatră de granit, sunt extrasi sâmburii și se formează o pastă care mai apoi este supusă la presare la rece.
Rezultatul este un ulei de măsline extra virgin de cu mare caracter și puritate, cu o aciditate naturală foarte scăzută și un buchet aromatic care sugerează parfumul emanat de ierburile și plantele sălbatice care cresc în interiorul proprietății Quinta do Crasto.

Caracteristici Analitice

Aciditate: < 0,2% 

K 270: ≤0,22 

K232: ≤2,50 

Delta K: ≤0,01 

Conținutul peroxizilor  (meq02/Kg): ≤20 

Cerumen (Mg/Kg): ≤250 

 • Recenzii (0)
 • Fii primul care scrie o recenzie !

  30 alte produse în categoria Promoție

  Nicu Barbu

  Iași, Romania

  Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

  Aurel Nistor

  Alba Iulia, Romania

  Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

  Daniel Mirăstian

  Cluj Napoca, Romania

  One of the best reds! Principal 2010! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

  Oana Carmen

  București, Romania

  Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

  Lucian Irimia

  Constanta, Romania

  Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

  Adriana Branet

  Arad

  Dacă aveţi cunoştinţe despre ce înseamnă un ulei de măsline extravirgin de calitate, acesta este un ulei cu calităţi deosebite. Are o origine controlată, iar detaliile tehnice de înaltă calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preţurile sunt foarte bune având în vedere că, în general, în comerţ cumpărăm ulei de măsline de origine necunoscută şi de calitate îndoielnică la preţuri de ulei extravirgin. Dacă doriţi să beneficiaţi într-adevăr de proprietăţile uleiului de măsline, cumpăraţi unul autentic.