Sale! Anselmo Mendes - Muros Antigos Avesso 2019 View larger

Anselmo Mendes Muros Antigos Avesso 2019

PT360004

145,00 lei tax incl.

Anselmo Mendes - Muros Antigos Avesso 2019

Complex, varietal aromas of the grape variety with. Structured, with good, long acidity. Quite mineral with notes of grapefruit typical of Avesso.

on stock

Add to wishlist

Evaluările și recenziile clienților

(5/5)
1 recenzie - 1 recenzie
Vezi notele
Wine typeVinho Verde
Sugar in WineDry
Year2019
% Vol. Alc.12,00
Grape varietyAvesso
RegionVinho Verde
Volume750 ml
Food pairingcheese, white meat, seafood, grilled vegetables, fresh vegetables, fried vegetables, pasta, fish
Rating Wine Spectator90 points
Rating Wine Enthusiast92 points
Rating Robert Parker90 points
CountryPortugal
Rating Vivino3,8

Anselmo Mendes - Muros Antigos Avesso 2019

Denomination: DOC Vinho Verde 
Varieties: 100% Avesso
Alcohol: 12% Vol. Alc.
Total acidity: 7.2 g/L Tartaric Acid
Acceptable storage time: 8 - 10 years

White wine made from grapes of the Avesso variety produced exclusively in the region.
The vineyards are on south-facing hillsides with high maturation and high levels of acidity.
Over the years it has become a reference in Portugal for its elegance, class and consistency.
Careful selection of the best south-facing plots. Soft pressing of the whole de-stemmed grape. Slight settling of the must.

Tasting notes: Complex, varietal aromas of the grape variety with. Structured, with good, long acidity. Quite mineral with notes of grapefruit typical of Avesso.
 • Recenzii (1)
 • Scrisa de (Satu Mare, Romania) la data de  08 May 2020 (Anselmo Mendes Muros Antigos Avesso 2019) :
  (5/5

  30 other products in the same category: Vinho Verde

  Nicu Barbu

  Iasi, Romania

  Intr-un clasament am gasit un vin portughez care se afla printre cele mai bune 1% din toate vinurile din lume. Am comandat respectivul vin de pe site-ul PremiumDrinks si eu cred ca este intemeiat respectivul clasament. La acest pret este un vin superb (stiu altele care costa de 5 ori mai mult si mi se par inferioare). Va multumesc pentru seriozitate, am primit exact ceea ce am comandat, livrarea a fost rapida si coletul a ajuns in stare foarte buna. Eu cred ca aici am gasit cel mai bun raport pret/calitate si cu siguranta voi mai cumpara vin de la Premium Drinks. Recomand!

  Aurel Nistor

  Alba Iulia, Romania

  Mereu am avut curiozitatea sa descopar tipicitatea si caracteristicile vinului portughez. Am descoperit in acest site multe informatii importante si mi-a deschis apetitul spre degustare. Meandro este un vin tipic din regiunea Douro, expresiv, intens cu arome placute de fructe de padure si prune uscate. Superb si la un pret onest! Comanda am primit-o repede si in siguranta. Felicitari! Merita sa-l incercati si voi.

  Daniel Mirastean

  Cluj Napoca

  One of the best reds! The balanced combination of Touriga Nacional, Cabernet and Merlot creates a bit of magic in this wine. This for me is the best way to end a dinner with friends. Pleasant nose, not too intense, acidity is just right, awesome taste and aftertaste. Outstanding work, hat’s off for the winemaker for this one.

  Oana Carmen

  Bucuresti, Romania

  Bring on the summer! This light fresh wine is a good choice for the summer evenings. Even better and even easier going than this one would be the Anselmo Mendes - Loureiro 2016 - DOC Vinho Verde, which is my favourite white wine.

  Lucian Irimia

  Constanta, Romania

  Acum ceva ani Adrian importa Torre de Menagem - un vinho verde superb, frizzante (cu un rest carbonic) si o aciditate nemaipomenit de placuta pe un corp usor - trebuie sa adaug la un pret imbatabil. Cred ca am comandat cel putin 5 sau 6 cartoane daca nu mai multe. Ulterior am devenit un mare fan al "vinurilor verzi". Vinuri de zi cu zi, fresh, perfecte intr-o dupa-amiaza sau seara de vara. Vinurile lui Anselmo Mendes sau Mr. Alvarinho sunt de ceva vreme in portofoliu. Un alt nivel, mai elaborat, mai fin. Serviti cu incredere pentru ca noi nu avem vinuri similare.

  Adriana Branet

  Arad

  Daca cunaosteti ce inseamna un ulei de masline extra virgin de calitate, acesta este un ulei cu calitati deosebite. Are o origine controlata iar detaliile tehnice de inalta calitate sunt specificate pentru fiecare produs. Preturile sunt foarte bune avand in vedere ca in general in comert cumparam ulei de origine necunoscuta si calitate indoielnica la preturi de ulei extra virgin...Daca doresti sa beneficiezi intradevar de proprietatile uleiului de masline cumpara unul autentic.