Martha's Porto Decanter 40 ani Mărește

Martha's Porto Decanter 40 ani

PT103001

Produs Nou

780,00 lei cu TVA

Produs în cantități limitate. Cei 40 de ani de îmbătrânire în butoaie de lemn de stejar îl face mai concentrat transformându-l într-o veritabilă esență. Acest porto vechi este o delicatesă rară și prezintă un buchet de arome și gusturi extraordinare. Merită să-l gustați! 

Mai multe detalii

Adaugă în lista mea de dorințe

În stock

% Vol. Alc.20,00
Tip VinPorto
Cantitatea de zahărDulce
An40 ani
RegiuneDouro
Volum500 ml
Soi strugureTouriga Nacional & Franca + Tinta Roriz

Martha's Porto Decanter 40 ani

Evaluarea vârstei finale la Vinurile de Porto Tawny, ne prezintă vinuri minunat concentrate și complexe. Intense, aproape că ne explodează în gură, umple perfect palatul (cerul gurii) de arome unice care ne "smulg" simțurile. Prezintă o culoare aurie chihlimbar, cu indicii de verde pal, care trădează vârsta lui înaintată. 40 de ani...
În nas, simțim puterea lui incredibilă și complexă cu arome de densitate mare, care sfidează vârsta lui în totalitate dominat de aromele omniprezente de stejar fin.
Finalul prelungit îți lasă gura plină de arome și mirodenii, care durează și te înconjoară cu fructe delicate, stafidite și caramelizate având note de ciocolată fină.
Însoțește fabulos de bine ciocolata neagră. Se servește ușor refrigerat pentru a evidenția gustul și plăcerea acestei experiențe unice. Odată deschis, se păstreză bine timp de câteva săptămâni (a se vedea tabelul din meniul principal și descrierea Vin de Porto).
  • Recenzii
  • Facebook comments
  • În acest moment nu comentarii publicate

    Scrieți o recenzie

    30 alte produse în aceiași categorie: