Politica de Confidențialitate

Toate datele colectate de către Premium Drinks magazin online (implicit de SC Lusarom SRL operatorul acestei platforme de vânzare onlie) în formularul disponibilizat pentru "Creează un cont", sunt înregistrare în mapele "Adresele mele" și "Informațiile mele personale" din contul dumneavoastră și au următoarele scopuri și finalități:

a) facturare (doar informațiile obligatorii în conformitate cu codul fiscal)

b) expedierea și livrarea comenzilor dumneavoastră

c) campanii de marketing, promoții, informații, Newsletter, puncte de loialitate și campanii de fidelizare

d) data de naștere - "Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a putea cumpăra băuturi alcolice de pe site-ul www.premiumdrinks.ro"; eventuale oferte cadou în produse sau Vouchere cu ocazia aniversării dumneavoastră

Compania noastră își asumă acest angajament de confidențialitate față de toate datele personale ale clientului, precum și de siguranța acestora.

Declarația de notificare trimisă de catre Premium Drinks (SC Lusarom SRL) către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a fost înregistrată în Registrul General sub Nr. 3897/2013. Prelucrarea notificată a fost înscrisă sub Nr. 27734 în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal.

Toate informațiile pe care le furnizați vor permite ca serviciul prestat de noi să fie cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Informațiile introduse cu privire la plată sunt protejate corespunzător și criptate folosind cele mai avansate instrumente și eficiente sisteme de securitate. Partenerii noștri externi, PayPal și Euplatesc.ro, care operează metodele de plată sunt certificați, experimentați și cu o reputație deosebită în acest domeniul.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate informațiile și conținut acestui site sunt proprietatea exclusivă a noastră și al partenerilor/producătorilor noștri. Toate informațiile prezintă realitatea și au fost obținute oficial de la partenerii/furnizorii/producătorii noștri. Acest site este protejat de codul Dreptului de Autor.

Premium Drinks își rezervă dreptul, în orice moment, să schimbe aceste conținuturi, fără obligația de a face vreo notificare prealabilă către utilizatori.

Acest site poate conține link-uri către alte site-uri web ("Site-urile legate"). Site-urile legate nu se află sub controlul direct al Premium Drinks și nici nu suntem responsabili pentru conținutul unui site legat.

PremiumDrinks.ro nu colectează automat nicio informație personală de la utilizatorii care nu sunt înregistrați în site așadar permite vizitatorilor anonimi să vizioneze pagina fără nici un compromis comercial.

Pentru unele servicii, se emit și se trimit cookie-uri (fișier text stocat pe calculatorul utilizatorului pentru a personaliza vizitele) care poate fi folosit pentru a contoriza numărul de vizite pe site-ul nostru, fără a colecta informații personale. Acest tip de cookie-uri nu reține nici o informație personală despre utilizator iar instalarea acestuia poate fi întotdeauna controlată prin intermediul browser-ului folosit de dumneavoastră.

Informațiile personale furnizate în mod voluntar de către utilizator pentru a completa formularele cuprinse în acest site sunt doar pentru magazinul online Premium Drinks.

Premium Drinks nu va divulga datele colectate unor terți, fără consimțământul prealabil al titularului. Aceste informații vor fi folosite numai pentru a dezvolta mecanisme de personalizare a site-ului dumneavoastră și pentru trimiterea de mesaje e-mail și de știri informative despre site-ul nostru și produsele comercializate de noi.

Premium Drinks - poate transmite datele dumneavoastră personale:

a) autoritatilor în drept cu scopul verificărilor tranzacțiilor comerciale

b) autorităților în drept dacă acest lucru va fi solicitat oficial în conformitate cu legislația în vigoare

Această politică de confidențialitate poate fi modificată în viitor. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați fără ezitare la Clienti@PremiumDrinks.ro