Despre noi

PREMIUM DRINKS este o marcă și un nume comercial dedicat activităților și serviciilor de E-Commerce care aparține și este operat in Romania de firma Lusarom SRL (RO15794961 - J01/848/2003) și face parte dintr-o platformă internațională (ACeVOA) care operează cu calitate, competență și excelență în numeroase piețe cu elevată exigență: Germania, Franța, Spania și Portugalia.

Diversitatea, noutățile, micii producători, produsele tradiționale și raritătile sunt ingredientele cu care îți stăm la dispoziție și te ajutăm să-ți îmbogățești pivnița sau să-ți completezi colecția de Premium Drinks.

Dacă sunteți un pasionat și iubiți sincer vinul și universul lui Dionysos atunci nu avem nevoie de vorbe prea multe. Ați nimerit pe mâini bune: Premium Drinks for Precious People!

Ne dorim să avem cele mai bune prețuri din piață pe segmentul Premium, servicii complete și de calitate, produse pe gustul dumneavoastră, un club Privat de degustări, livrări rapide și în siguranță și nu în ultimul rând securitate maximă la modalitățile de plată. Toate acestea pentru tine, stimate Premium Customer!

Reușim doar împreună cu tine și cu partenerii noștrii atent selecționați.

Îmbunătățirea continuă a satisfacției clienților noștri este misiunea întregii echipe Premium Drinks.

Lusarom SRL

Sediul social: Str. Alexandru cel Bun, Nr. 3B, Bloc UE9, Ap.9, Alba Iulia

Punct de lucru - Showroom: Str. George Baritiu Nr.5, Bloc E1, Ap.3, Parter, Alba Iulia

Cod unic inregistrare: RO 15794961

Nr. Registrul Comertului: J01/848/2003

Bancpost Alba Iulia

IBAN: RO40 BPOS 0100 2817 993R ON04

E-mail: info@premiumdrinks.ro / clienti@premiumdrinks.ro

Tel: +40 371.356.255 / +40 731.835.890 / +40 731.835.898

Degustări de vinuri

Dac vă doriți să cunoasteți cât mai multe despre vinurile portugheze, spaniole, internaționale în general și nu în ultimul rând cele românești ești invitatul nostru să participi  la o degustare de vinuri organizată de Premium Drinks. Degustările private vor fi organizate pe teritoriul Romaniei în imediata proximitate a clienților și membrilor noștri, în restaurantele și barurile elegante și rafinate din orașul tău, acolo unde discreția, confortul ambientul relaxant și calitatea serviciilor noastre te vor îmbrățișa într-o poveste de vis.

Pentru cei mai buni clienți și pentru membrii Premium Drinks în fiecare an vom organiza degustări private în pivnițele întunecate și răcoroase ale partenerilor noștri din Portugalia și Spania, croaziere pe râul Douro (Portugal), cu alte cuvinte dorim să vă "luăm ostatici" și să vă plimbăm pe "drumul vinului de Porto", să ne întoarcem în timp și să degustăm vinuri care au scris istorie în ultimii 200-300 de ani.

Evenimentele sunt organizate în cadrul unei atmosfere relaxate, unde comunicarea și participarea activă vor fi ingredientele noastre principale alături de excelența băuturilor alese atăt de atent de specialiștii noștri. Degustările noastre vor fi intercalate cu secțiuni de shopping unde clienți si membrii noștri pot cumpăra vinurile degustate și apreciate la prețuri promoționale dar în cantități limitate.