CONDITII SI TERMENI DE UTILIZARE

Accesând și utilizând site-ul http://www.PremiumDrinks.ro, sunteți în totalitate de acord cu respectarea urmatoarelor condiții și termeni de utilizare:

1. Orice produs și toate băuturile alcoolice disponibile pentru vânzare în magazinul online PREMIUM DRINKS pot fi achiziționate numai de persoanele care au vârsta legală în țara lor de reședință.

2. Acest site poate fi folosit numai în scopuri legale.

3. Materialele publicate pe site sunt proprietatea Premium Drinks și al partenerilor noștri. Reproducerea și copierea lor parțială sau în întregime, fără acordul nostru expres este total interzisă.

4. Descrierile, imaginile și orice alte informații ale unui produs publicat pe site-ul Premium Drinks, pot fi modificate fără preaviz. Unele imagini publicate în pagina produsului pot să fie diferite de produsul livrat către dumneavoastră.

5. Toate prețurile afișate și prezentate pe site-ul Premium Drinks pot fi schimbate fară o înștiințare prealabilă și toate produsele sunt disponibile doar în limita stocului existent. Prețurile afișate pe site-ul Premium Drinks sunt cu TVA 19% și TVA 9%

6. Dacă din diferite motive obiective, Premium Drinks nu poate onora parțial sau în totalitate comanda dumneavoastră în conformitate cu estimările inițiale, clientul va fi contactat pentru a decide împreună procedura cea mai adecvată pentru a rezolva respectiva situație.

7. Trebuie să știți că la prețul fiecărui produs comandat din magazinul online PREMIUM DRINKS se daugă:

a) un cost de împachetare, procesare și manipulare de 5 lei pe comandă (COD - plata la livrare / ramburs in cont colector)

b) valoarea TVA-ului la rata legală și în funcție de adresa de livrare (în afara României)

c) costul transportului până la adresa de livrare indicată de client în conformitate cu calculația prezentată la momentul finalizării comenzii dumneavoastră.

8. Comenzile dumneavoastră cu adresă de livrare în România și Europa vor fi expediate folosind expertiza și competenta celor mai buni operatori și transportatori din piață. În general, o comandă va dura între 48 și 72 de ore (zile lucrătoare) pentru livrările în România, între 4 și 6 zile (zile lucrătoare) în Europa și de la 5 la 10 zile, în restul lumii. Excepție situațiile în care se verifică apariția intemperiilor sau calamităților.

9. Toate comenzile lansate pe platforma de E-Commerce PREMIUM DRINKS a căror plată nu este facută în termen de 3 zile, vor fi anulate în a 4-a zi. Pentru comenzile unde opțiunea/modul de plată ales de client a fost plata cu cardul de credit și se verifică absența încasării sau validării plăților până cel mult ziua următoare zilei în care s-a înregistrat comanda aceasta va fi anulată imediat.

10. Toate produsele expediate de Premium Drinks trebui să fie examinate de către client imediat după primirea lor și dacă este posibil chiar în prezența colaboratorului firmei care a executat transportul. Dacă există orice deteriorare a ambalajului sau a produsului, clientul trebuie să se adreseze imediat companiei de transport, să le ceară să justifice în mod corespunzător motivul celor întâmplate, să ceară menționarea acestei situați în documentul de însoțire și să informeaze imediat Premium Drinks.

11. Premium Drinks nu îsi asumă responsabilitatea pentru livrările efectuate în țările în care legislația și restricțiile vamale nu permit intrarea de băuturi alcoolice - este exclusiv responsabilitatea clientului în cazul în care produsele vor fi confiscate de respectiva autoritate. În cazul în care se verifică returnarea produselor confiscate către Premium Drinks și dacă aspectul lor comercial nu este afectat (sticla nu a fost deschisă, timbrul fiscal și eticheta sunt intacte, etc.) atunci Premium Drinks se obligă să ramburseze doar suma de bani care reprezintă valoarea mărfii (cel afișat pe site la momentul comenzii, fără costurile serviciilor de ambalare, taxe, impozite, costuri de transport) din care se deduc/scad costurile financiare cheltuite cu rambursarea.

12. Premium Drinks Magazin Online este operat  și administrat legal de proprietarul lui SC Lusarom SRL (J01/848/2003 si RO15794961, Str. Alexandru cel Bun, Nr. 3B, Bloc UE9, Ap.9, 510049 Alba Iulia, E-mail: clienti@premiumdrinks.ro) și recunoaște tuturor clienților săi drepturile legale și posibilitatea de-a rezilia contractul comercial și de-a returna/rambursa produsele cumpărate într-un termen rezonabil și prevăzut de lege adică de 10 zile respectiv obligativitatea de-a respecta următoarelor condiții:

a) produsele au ambalajul original

b) produsele își păstrează toate caracteristicile inițiale și valoarea comercială (nu au fost desfacute, nu au fost utilizate, timbrul fiscal și eticheta sunt intacte, etc.)

Legislație

Legea Comerțului Electronic Nr. 365/2002 și Legea Nr. 121/2006 pentru completarea și modificarea Legii Nr. 365/2002 privind comerțul electronic.

Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica şi relatiile dintre participantii la aceste tranzacţii

Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking

Legea semnaturii electronice - 429 / 2001

Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica

Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic

Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti şi consumatori, nr. 193/2000;

Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date - 677 / 2001

Declarația de notificare trimisă de catre Premium Drinks (SC Lusarom SRL) către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a fost înregistrată în Registrul General sub Nr. 3897/2013. Prelucrarea notificată a fost înscrisă sub Nr. 27734 în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal.

Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web

Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe

Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice şi in mediul de afaceri, prevenirea şi sanctionarea coruptiei - Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )